Uitservice

Uitservice

Hoe bereik je als evenementenorganisatie het grote publiek? Dat doe je samen met Uitservice! Als organisator krijg je via Uitservice het podium om je evenement zowel online als offline te promoten in Friesland, Groningen en Drenthe.

Groot bereik

Mogelijkheid om je evenement door te plaatsen in alle dag- en weekbladen binnen ons portfolio

Eenvoudig

Geef eenvoudig je evenement op via de selfservicemodule op Uitservice.nl

Online & Offline

Bereik meer dan 500.000 Noordelingen online en offline

Dit is Uitservice!

Met Uitservice biedt NDC mediagroep de evenementenwereld een uniek informatie- en inspiratiepodium. Wie in Noord-Nederland een beleving aanbiedt, kan niet zonder Uitservice!

 

Organiseer jij een leuk (online) evenement? Dat mag natuurlijk niemand missen! Of je nu een kleine rommelmarkt, een wandeling of een concert met een grote artiest voor duizenden mensen organiseert: evenementen van alle groottes zijn welkom bij Uitservice.

 

Ook online initiatieven zijn in de tijden van het coronavirus van harte welkom! Denk aan virtuele tours, livestreams van concerten of online theaterregistraties.

Hoe kan ik mijn evenement plaatsen?

Je kunt je evenement aanmelden via de selfservicemodule.

 • Voor de eerste keer een evenement aanmelden? Maak dan eerst een gratis account aan.
 • Je hebt een account en je wilt meerdere evenementen per jaar aanmelden, vraag dan een abonnement aan.
Waar wordt mijn evenement geplaatst?

Je evenement wordt zowel online als offline gepromoot.

Online

 • In de uitagenda op de websites van dvhn.nl, lc.nl en frieschdagblad.nl en de websites van meer dan 30 week- en nieuwsbladen van NDC mediagroep.
 • Een selectie wordt elke vrijdag per titel geplaatst in het artikel ‘Wat is er dit weekend te doen in…?’ op dvhn.nl en lc.nl.
 • Deze selectie wordt ook meegenomen in de nieuwsbrieven van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.
 • Een selectie wordt geplaatst in het artikel (met daarin vijf uitgelichte evenementen) Meer uitjes in Groningen en Drenthe op dvhn.nl of Meer uitjes in Friesland op lc.nl (artikel verschijnt op di, wo en do).

Offline

 • Een selectie van de uitjes verschijnt in de agenda’s in de print editie van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en de week- en nieuwsbladen van NDC mediagroep
 • Een selectie op de pagina Uitgelicht in LC en DVHN door middel van een artikel.
 • Een selectie in de wekelijkse tips van Meer Magazine, die als bijlage iedere zaterdag van DVHN en de LC verschijnt.
Welke evenementen kan ik plaatsen?

Evenementen die we in onze agenda’s plaatsen dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • Het evenement vindt plaats in de drie noordelijke provincies, in de Noordoostpolder (Flevoland) of in de kop van Overijssel.
 • Het evenement heeft een kortstondig karakter, zoals een festival, expositie of jaarmarkt.
 • Het is een activiteit met een uniek thema, zoals een lezing of optreden van een artiest.
 • Het evenement is niet besloten, maar voor onze lezers toegankelijk.
 • Ook online initiatieven zijn in de tijden van het coronavirus van harte welkom: denk aan virtuele tours, livestreams van concerten of online theaterregistraties


Aan bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend. Na aanmelding beoordeelt Uitservice of het evenement geschikt is voor plaatsing. Je evenement wordt na tijdige invoer en bij voldoende ruimte geplaatst in de dag- en weekbladen die uitkomen in de regio waarin het evenement plaatsvindt.

Extra promotie voor je evenement?

Met het bereik van Uitservice kunnen we jouw evenement extra aandacht geven onder een groot publiek in Noord-Nederland. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende promotiepakketten om je evenement extra onder de aandacht te brengen. Met deze verschillende pakketten bieden wij iedereen de mogelijkheid om eenvoudig in te stappen. De pakketten vind je op de site van Uitservice.nl  »