Video advertising

Op zoek naar een opvallende en effectieve manier om je product of dienst te presenteren aan een brede doelgroep? Dan is video advertising interessant voor jou. Video advertising is het plaatsen van een videoadvertentie voorafgaand aan een bestaande video of in een verhaal op één van onze nieuwssites.

Online video’s zijn immens populair. Nu al kijkt ruim 80% van alle Nederlanders van 13 jaar en ouder online naar video’s. De informatie in deze video’s wordt tot 60.000 keer sneller verwerkt dan uit een geschreven tekst. Dat maakt video advertising zo interessant.

Groot bereik

Onze dagbladtitels bereiken ruim 2,4 miljoen unieke bezoekers per maand

Alles onder één dak

Zowel het distribueren als het produceren van video’s is bij ons mogelijk

Bouw aan je merk

Video versterkt merkbeleving en vergroot storytelling

Meetbaar

Afhankelijk van je doelstelling is het effect en de impact van video advertising goed te meten. Aan de hand van bijvoorbeeld een CTR (het doorklikratio naar je website) wordt beoordeeld hoe hoog de conversie van de advertentie is. Is je doelstelling het creëren van naamsbekendheid? Dan meten we het succes van de advertentie aan het gerealiseerde bereik, impressies of videoweergaven.

Richt je tot een zeer specifieke doelgroep

Video advertising maakt het mogelijk om je advertenties tot een specifieke doelgroep te richten aan de hand van demografische of geografische kenmerken. Dit maak het mogelijk om bijvoorbeeld je advertenties alleen te laten zien aan mensen in de leeftijd van 18-25 jaar, woonachtig in de provincie Groningen. Daarnaast is het mogelijk om te segmenteren op bepaalde interesses of gebeurtenissen zoals mensen die gaan verhuizen of gaan trouwen, op deze manier bereik je een relevante doelgroep.

Mogelijkheden

 

  • In-article video advertentie (outstream)
    Dit is een video (max. 15 seconden) die wordt afgespeeld binnen een geschreven redactioneel verhaal
  • Pre-roll video advertentie (instream)
    Dit is een video (max. 15 seconden) die wordt afgespeeld voorafgaand aan een redactionele video

Je kunt je video advertentie ook door NDC medaigroep laten ontwikkelen. Vanaf € 350,- maken wij een video van 15 seconden. Vraag naar de mogelijkheden of kijk voor meer informatie op ndcmediagroep.nl/videoproductie.

Hoe werkt het?
1. Laten creëren / aanleveren van videomateriaal

Onze videospecialisten maken professionele videocontent tegen een scherpe prijs. Bekijk hier de mogelijkheden. Na een telefonische intake gaan we voor je aan de slag. Na oplevering van de video advertentie en akkoord van jou, wordt deze geplaatst.

Wil je zelf een video aanleveren? Onze specialisten controleren het videobestand eerst aan de hand van de benodigde specificaties. Bij goedkeuring wordt de video geplaatst.

2. Het opzetten van een advertentiecampagne

Onze specialisten zijn ervaren professionals. Zij bekijken jouw wensen en specifieke situatie en aan de hand daarvan creëren zij advertentiecampagnes die jouw doelgroep heel gericht benaderen.

3. Resultaten meten

We meten de resultaten die relevant zijn voor jouw doelstelling en stellen aan de hand daarvan de campagne bij.

Specificaties

Bestandstype: MOV, MP4, MPG, WMV of AVI
Bestandsgrootte: max. 200 MB
Lengte: max. 15 seconden; opslag bij langer dan 15 seconden
Bestandsformaat: 16:9
Resolutie: 640×360, 1280×720, 1920×1080
Frames / seconde: 24-30 fps
Bitrate: min. van 2.000 kbps
Audio: min. 128 kbps, 44kHz, stereo, ACC of MP3
Extra: landingspagina URL / Clicktracker / Viewtracker

Tarieven

De tarieven gaan volgens een CPM formule. Je betaalt het bedrag per 1.000 gerealiseerde impressies. Op deze manier betaal je nooit teveel voor het gerealiseerde impressies.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Adverteren via video?

Neem contact op met onze online specialisten.
088-800 4823