Videoproductie

Onze basis-bedrijfsfilms zijn ideaal voor ondernemers die een effectieve en professionele bedrijfsfilm willen laten ontwikkelen tegen een scherp tarief.

Bedrijfsfilm

Het bedenken, produceren en editen van een bedrijfsfilm op
locatie

Aftermovie

Het maken, produceren en editen van een aftermovie van jouw evenement op locatie

Instructievideo

Het produceren en editen van een video waarin complexe
ideeën, diensten, producten of processen op een heldere manier
worden uitgelegd

Videoproductie en sterke marketing

NDC mediagroep maakt hoogwaardige videocontent tegen een scherpe prijs. In de moderne marketingmix is videocontent onmisbaar, alleen op YouTube wordt per dag al meer dan 1 miljard uur aan video bekeken.

 

Daarom biedt NDC mediagroep drie pakketten waarmee jij de kracht van video kunt ontdekken. Wij kunnen iedere vorm van video voor je produceren: van animaties, bedrijfsfilms en instructievideo’s tot aftermovies en testimonials.

 
Hoe werkt het?
1. Telefonische intake

Met één van onze professionals worden jouw wensen doorgesproken en afspraken gemaakt.

2. Videoproductie

Onze professionals en ambitieuze studenten gaan bezig met het uitwerken van een script / verhaallijn en produceren dat in de vorm van een kwalitatief hoogwaardige video.

3. Feedback verwerken

We gaan aan de hand van jouw feedback de video 1 of 2 keer corrigeren (afhankelijk van het gekozen pakket). Wij zijn tevreden wanneer jij dat bent.

4. Videomarketing

Om optimaal gebruik te maken van het videoproduct bespreken we na het opleveren graag de opties met betrekking tot het adverteren van de video.

Tarieven & informatie

NDC mediagroep biedt kwalitatieve videocontent voor scherpe prijzen. Dit doen wij o.a. door samen te werken met jonge talentvolle filmmakers van Kweekvijver Noord en professionals van Pro-Time. Wij leveren video’s voor uiteenlopende sectoren. Bekijk hier de verschillende pakketten.

Een greep uit ons portfolio

Voorbeeld bedrijfsvideo BRONS
Voorbeeld bedrijfsvideo ZILVER
Voorbeeld bedrijfsvideo GOUD
Aanvullende mogelijkheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


 

Video voor jouw bedrijf maken?

Neem dan contact op met onze specialisten.
088 - 8004800