Wonen&Co

Wonen&Co is hét 360 graden mediamerk op het gebied van wonen en interieur voor en over de noorderling. Via de ijzersterke formule van het digitale platform wonenenco.nl, social media kanalen, een wekelijkse bijlage in de krant en een jaarlijkse woonbeurs vinden deze consumenten door beeld en woord inspiratie, advies, ontspanning en interactie op het gebied van wonen. Dankzij redactionele content als regionale binnenkijkers, Do It Yourself’s, shopping- en stylingartikelen. 

Advertentiemogelijkheden

Wonen&Co biedt verschillende crossmediale mogelijkheden zodat je zowel online als offline zichtbaar bent. Mogelijkheden voor samenwerkingen worden bij Wonen&Co ten volle benut. Denk aan het creëren van branded content tot het produceren van advertentie uitingen. Hierbij worden alle kanalen van het mediamerk ingezet zodat de doelgroep via een crossmediale aanpak bereikt wordt.

Print adverteren

Bereik gemiddeld 516.000 noorderlingen door middel van de dagbladen

Online adverteren

Gemiddeld 1,8 miljoen advertentieweergaven per maand binnen het woonsegment

Branded content

Hoge attentiewaarde door opmaak in de stijl die aansluit bij de redactie

Laat je inspireren

Bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst heeft in samenwerking met NDC mediagroep haar naam op een unieke manier een podium gegeven door middel van het merk Wonen&Co. De specifieke doelgroep die bereikt kon worden door middel van de kanalen van Wonen&Co zorgen voor resultaten met impact. Bekijk hier alle details over deze klantcase.

 
Online adverteren

  • Display advertising wonenenco.nl
  • Advertentie nieuwsbrief
  • Social media post
  • Branded content
De doelgroep van Wonen&Co

Wonen&Co is er voor de (Noordelijke) vrouw die geïnteresseerd is in wonen en lifestyle. De middelbaar tot hoogopgeleide vrouw die praktisch in het leven staat, nooit klaar is in haar huis, zich laat inspireren door de buurvrouw en zelf klust. Focus 25 – 55 jaar, regio Groningen, Friesland, Drenthe.

 

Bereik
Print bereik

Bereik dagbladen: 516.000 p.d.
Bereik weekbladen: 1.200.00 totaal p.w.

Online kanalen

www.wonenenco.nl
42.000 unieke gebruikers p.m.
92.000 paginaweergaven p.m.
1.800.000 advertentieweergaven p.m. (segment wonen)

Social media

Facebook: 41.000+ volgers
Instagram: 17.600+ volgers

Wonen&Co de beurs

Wonen&Co de beurs is hét event op het gebied van woonstijlen, de laatste woontrends en verrassende concepten. Ieder jaar trekt de beurs weer duizenden bezoekers. Ben je benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden voor de komende beurs op 12 t/m 15 maart 2020? Neem dan vrijblijvend contact op.
Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.

Adverteren via Wonen&Co

Neem contact op met onze specialisten.